Hyreskedjan

Rentaldagen, Båstad (Anmäl dig här)

Publicerad: 13/12, 2019

Datum: 2/4, Tid: 09:00

Rentaldagen samt årsstämmorna för Hyreskedjan och Swedish Rental är i år beslutade att förläggas i Båstad. Hyreskedjan har sin stämma på eftermiddagen den 1:e april med start kl. 15, Rentaldagen samt Swedish Rentals stämma är den 2:e april.

Anmälan till evenemanget görs via Hyreskedjans hemsida. Det är ett begränsat antal hotellrum bokade i förväg varpå rummen blir tilldelade efter anmälan, först till kvarn gäller. Eventuell avbokning (kan innebära kostnader) eller ändring görs per mail till, info@hyreskedjan.se. För att anmäla mer än en person klicka på "lägg till extra rad" i formuläret nedan.

Observera att ni i samband med anmälan får ett mail som bekräftar att ni är anmälda, håll koll så att ni fått denna. Om ni inte får den så betyder det att något antingen gått fel eller att ni inte slutfört er anmälan.
För att se sin egen anmälan samt att se vilka andra som kommer på mötet, så krävs att man loggar in.

Samtliga kostnader i samband med årsstämman (konferens, middag, hotell etc.) kommer att faktureras respektive företag i förskott, samtliga angivna priser är exkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar netto men vid ev. bokning efter sista anmälningsdag, så kan kortare betaltid förekomma.

WBE Travel är vår samarbetspartner gällande bokningarna kring detta evenemang och därför kommer fakturan att komma ifrån dem.

Svar vill vi ha snarast möjligt, dock senast 2020-02-14.

 

Agenda, kommer inom kort!

 

Väl mött - styrelsen

 

Dataskyddspolicy

Se hela kalendern här »

Anmälan till evenemang

Sista anmälningsdatum är 2020-02-14

Genom att ange e-post och mobiltelefonnummer på deltagarna kommer de att informeras om anmälan via e-post och/eller sms. De kommer även få en iCal-fil som gör det möjligt för dem att enkelt lägga in händelsen i deras respektive kalendrar.

Deltagare

Personer som ska delta i evenemanget:

Övrigt