Hyreskedjan

Höstmöte 2019, Clarion Hotel Sense Luleå

Publicerad: 30/8, 2019

Datum: 14/11, 2019, Tid: 09:00

Årets Höstmöte blir i Luleå på Clarion Hotel Sense torsdagen den 14 november. Då det är en lång resa och många kommer dagen innan erbjuder vi alla intresserade att följa med på ett studiebesök till Lindbäcks Bygg onsdagen den 13 november mellan kl 11:00-16:00. Upphämtning till studiebesöket anordnas på Luleå Airport samt vid hotellet (val av upphämtningsplats görs i samband med anmälan nedan). Lindbäcks bygg har byggt en av Europas modernaste produktionsanläggningar för flerbostadshus, se bifogad film för mer information. Företaget har under många år jobbat med Lean i sin produktion. Efter besöket åker vi tillbaka till hotellet i Luleå för lite egen tid och därefter en gemensam middag i vanlig ordning kl 19.

Även i år så är SRAs medlemmar hjärtligt välkomna!

Bokning till evenemanget görs via Hyreskedjans hemsida. Det är ett begränsat antal hotellrum bokade i förväg varpå rummen blir tilldelade efter anmälan, först till kvarn gäller. Eventuell avbokning (kan innebära kostnader) eller ändring görs per mail till, info@hyreskedjan.se. För att anmäla mer än en person klicka på "lägg till extra rad" i formuläret nedan.

Observera att ni i samband med anmälan får ett mail som bekräftar att ni är anmälda, håll gärna koll så att ni fått denna. Om ni inte får den så betyder det att något antingen gått fel eller att ni inte slutfört bokningen.
För att se sin egen anmälan samt att se vilka andra som kommer på mötet, så krävs att man loggar in.

Samtliga kostnader i samband med årsstämman (konferens, middag, hotell etc.) kommer att faktureras respektive företag i förskott, samtliga angivna priser är exkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar netto men vid ev. bokning efter sista anmälningsdag, så kan kortare betaltid förekomma.

WBE Travel är vår samarbetspartner gällande bokningarna kring detta evenemang och därför kommer fakturan att komma ifrån dem.

Svar vill vi ha snarast möjligt, dock senast 2019-09-27.

 

 

 

Väl mött - styrelsen

Se hela kalendern här »

Sista anmälningsdatum (2019-10-23) är passerat, och det går därför inte längre att anmäla sig.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK