Hyreskedjan

3 SPIK I SEKUNDEN MED NY BATTERIDRIVEN STOMSPIKPISTOL FRÅN MILWAUKEE®

Publicerad: 18/8, 2020 av johan.klintemo@tti-emea.com

MILWAUKEE® fortsätter att utöka sitt utbud av batteridrivna lösningar med lanseringen av en ny batteridriven M18 FUEL™ stomspikpistol.

Stomspikpistolen har kraft nog att försänka spik i laminat och hårt trä – upp till 3 spik per sekund utan några gaspatroner.

”Våra kunder har i många år efterfrågat en smidig batteridriven monteringslösning från MILWAUKEE®. Vi nöjer oss inte med medelmåttiga prestanda och har fortsatt att utveckla våra teknologier för att ta fram en branschledande lösning för våra kunder”, säger Gustav Olsson, Product Manager för Milwaukee Tool.

”I år kan vi stolt presentera vår mest avancerade stomspikpistol någonsin. Utan behov av gaspatron, med kraft nog att penetrera hårda material och med en hastighet som garanterar hög produktivitet är den här nya stomspikpistolen värd den långa väntan”, säger Gustav Olsson.

Avfyrar upp till tre spik per sekund – utan gaspatroner.

M18 FUEL™ stomspikpistolen erbjuder klassledande prestanda för smidig montering även i de hårdaste material. Den klassledande avfyrningshastigheten matchar prestanda hos tryckluftsdriven utrustning. Stomspikpistolen är dessutom storleksoptimerad för trånga utrymmen med en låg vikt som gör den hanterbar under långa arbetspass. Som tillbehör finns ett utökat magasin för två spikpatroner.

Tack vare att verktyget inte behöver gaspatroner och har kolborstfri POWERSTATE™-motor som inte kräver rengöring, erbjuder det hög hållbarhet och tillförlitlighet för de mest krävande användarna dessutom krävs minimalt underhåll. Eftersom verktyget avfyrar upp till tre spik per sekund kan användaren arbeta med maximal produktivitet utan avbrott.

Den nya M18 FUEL™ stomspikpistolen är fullt kompatibel med det övriga M18™-sortimentet som numera omfattar fler än 165 elverktyg som bygger på samma batteriplattform.

 

SE FILM OM NYA STOMSPIKPISTOLEN HÄR!

 

Specifikationer

M18 FUEL™ stomspikpistol (M18 FFN-502C)

Spikdiameter: 2,9–3,32 mm

Spiktyp: 50–90 mm

Magasinkapacitet: 51

Vikt med batteri: 5,1 kg

700 spik per laddning med ett 5,0 Ah REDLITHIUM™-batteri

Två avfyrningslägen: serie- och kontaktavfyrning

Automatstopp, bälteskrok, takkrok, LED-lampa och finmunstycke

Levereras med 2 x M18™ REDLITHIUM™ 5,0 Ah-batterier, M12™ & M18™ snabbladdare och verktygsväska.

*Finns även utan batteri och laddare.

illbehör:

Utökat magasin för M18 FUEL™ stomspikpistol (4932471605)

Magasinkapacitet: 93

Spiktyp: 50–90 mm

Spikdiameter: 2,9–3,32 mm


Vill du ha mer information om M18™ stomspikpistolen kan du se demonstrationsfilmer på www.milwaukeetool.se

Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen.

Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar.

Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

 

Vill du som medlem i Hyreskedjan börja hyra ut Stomspikpistolen eller andra verktyg från MILWAUKEE®, ta kontakt med vårt Rental Sales Team.

 

Jesper Ternblad Södra Sverige

070 - 791 22 34

 

Johan Klintemo Mellan & Norra Sverige

0768 - 80 30 10

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK