Hyreskedjan

50 stycken nya maskiner och Renta ABs val föll på Yanmar, Kramer och Wiklund Trading

Publicerad: 28/5, 2020

Ett långt samarbete och ett stort förtroende för Wiklund Trading, Yanmar och Kramer låg till grund för en stor affär mellan Wiklund Trading AB och Renta AB där Renta AB valde att investera i 50 stycken nya Yanmar och Kramer.

 

Renta AB med cirka 40 depåer runt om i Sverige har under de senaste åren växt sig större och större. Före detta Dennis Maskinuthyrning och Stål & Hyrmaskiner som haft ett långt gående samarbete med Wiklund Trading, är idag Renta depåer och därmed med i Rentakoncernen. För 15 år sedan levererades de första nya Yanmar-maskinerna av Wiklund Trading till dåvarande Dennis maskinuthyrning och ett par år senare levererades även de första nya Kramer-maskinerna. Ett fint samarbete mellan de två företagen hade skapats och under åren som gått har Wiklund Trading fått fortsatt förtroende att leverera dessa fabrikat av mini/midigrävare, larvburna dumpers och hjullastare till Dennis maskinuthyrning som då hade flera depåer i södra Sverige. Senare fick även Wiklund Trading förtroendet att leverera Yanmar- och Kramermaskiner till dåvarande Stål & Hyrmaskiner, verksamma runt Varberg och Göteborg. Även här skapades ett fint samarbete företagen emellan.

 

Det är därför glädjande att dessa fina samarbeten och förtroendet för både Wiklund Trading och Yanmar samt Kramer låg till grund för ett nytt stort samarbete med Renta AB. 50 stycken nya Yanmar och Kramer i olika storlekar beställdes och har till viss del redan levererats ut.

 

Wiklund Trading tackar ödmjukast för det fortsatta och nya förtroendet!

 

 

 

 

 

 

 

Se alla nyheter »

Kommentarer (1)

Skriv en kommentar

Svar till ×

Skriv en kommentar

linn.karlsson@checkproof.com

Skrivet: 1/6, 2020 kl. 11:41 av linn.karlsson@checkproof.com

Stort grattis! yes

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK