Hyreskedjan

Bosch Nya Tvåfallslaser GRL 600 CHV

Publicerad: 15/5, 2020

Bosch Nya Tvåfalls Laser med millimetermottagare GRL 600 CHV

  • Tvåfalslaser och mm mottagare med möjlighet till Kalibrering på plats.
  • Mycket flexibel vid dåligt väder med robust design, stötskydd och damm- och stänkskyddsklass IP68
  • Intuitiv via skärm och tillgång till fjärrstyrningsappen som visualiserar alla funktioner inklusive dubbel lutningsfunktion för att spara tid
  • Praktisk, lång batteritid, både med 18V-batterisystemet och alkaliska batterier (adapter medföljer)


För tuffa jobb, säker på byggarbetsplatsen – den robusta GRL 600 CHV Professional klarar de hårdaste miljöer. Dess robusta utformning design levererar slagtålighet och har damm- och stänkskyddsklass IP68 – inklusive batterifacket – för mycket flexibelt arbete vid dåligt väder. Den har en praktisk anslutbarhet vilket möjliggör mer fokuserat arbete och mer tidsbesparing. Intuitiv användning tack vare skärmen och tillgång till fjärrstyrningsappen som visualiserar alla funktioner, inklusive en dubbel lutningsfunktion, för att spara värdefull tid. Denna högprecisa laser har en lång drifttid, både med 18V-systemet och med de alkaliska batterier som medföljer för kontinuerligt arbete.

Använd detta verktyg för extern användning vid beräkning av grävning och utfyllnad, betongformar, trädgårdsutformning och fasadarbete.

GRL 600 CHV har också en mottagare i hög kvalitet med ett mottagningsområde på 125 mm, en dubbel display och en offsetfunktion i mm. Att kalibrera verktyget är snabbt och enkelt – följ instruktionerna steg för steg via den intuitiva appen för att spara tid och resurser och säkerställa precisa resultat vid varje jobb. Använd det praktiska ”maskeringsläget” i appen för att undvika reflektioner och påverkan från andra apparater på arbetsplatsen.

 

Funktioner

 

 

Länkar

 


Önskar ni testa produkten kontakta:

Janne Samuelsson Bosch

Tel: 070-4201672

jan.samuelsson@se.bosch.com

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK