Hyreskedjan

Digital föreläsning med Annelie Pompe – tillgänglig fram till 11 december!

Publicerad: 22/11, 2020

Vi kämpar alla vidare i denna pandemi detta annorlunda år 2020. Vi får alla ta tillvara på de ljusglimtar som finns. Kanske är det en härlig promenad i höstvädret med någon nära eller kär vän. Kanske är det att se hur många plockar fram adventsbelysningen lite extra tidigt i år för att få in lite ljus, glädje och hopp i tillvaron. Kanske är det att äta en extra god takeaway lunch eller middag från någon favoritrestaurang. Kanske att köpa hem en helggourmetpåse för att laga till en god middag tillsammans med familjen eller någon nära eller kär vän. Kanske är det bara att krypa ner under en filt och se en mysig film med en varm kopp choklad i händerna.

Vi vill i alla fall bidra med en ljusglimt och möjlighet till lite inspiration. Alla uthyrningsmedlemmar och alla våra partners får möjlighet att se den föreläsning vi skulle ha sett tillsammans på Rentaldagen i Båstad i våras men som blev inställt som allting annat i spåren av pandemin Covid-19. Vi kan se den från och med idag fram till fredag 11 december.

 

Här kan du se filmen

Lösenordet är: logga in för att se lösenord

 

 

126 meter på ett enda andetag!
Ena stunden dyker hon över hundra meter ner i vattnet utan hjälpmedel, andra stunden bestiger hon världens högsta berg. Möt Annelie Pompe – den högsta och den djupaste föreläsaren. Annelie var nominerad till priset Årets talare 2016 - Kvinna. Med ett världsrekord i fridykning till 126 m på ett enda andetag och en toppbestigning av Mount Everest, är Annelie Pompe specialist på målfokusering, rädslor och riskhantering, ledarskap och konsten att vara närvarande. Annelie drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig.

Hon älskar utmaningar och ser förändringar i livet och affärsvärlden som äventyr. Annelie menar att attityden och inställningen till det som händer omkring oss är det enda vi verkligen kan påverka. Under sina föreläsningar varvar hon berättelser från sina äventyr med paralleller i vardagslivet, filmklipp och fantastiska bilder

 

 

Tanken är att ni ska kunna samlas i mindre grupper (helst bara dom ni redan jobbar tillsammans med dagligen) eller att ni ser på det själva. Det kan vara på en gemensam lunch, en liten AW med de närmaste kollegorna eller en AP. Allting givetvis enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer samt eventuella lokala rekommendationer i respektive region. Ta gärna bilder och skriv en liten kommentar och skicka till Thomas på mail (thomas@hyreskedjan.se) så kan vi dela med oss av det på Instagram och FB så känns det ännu mer som om vi gör det tillsammans även om vi är på distans.

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen i Hyreskedjan
info@hyreskedjan.se
 

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK