Hyreskedjan

Hej vänner!

Publicerad: 10/2, 2020 av linn.karlsson@checkproof.com

Som stolt medlem av Hyreskedjan, tänkte vi passa på att presentera oss lite närmare. CheckProof är dels ett gäng glada och engagerade personer som gillar att lösa utmaningar, dels en app som används för digitala checklistor och ärenderapportering. Tillsammans bidrar vi till att företag får sina rutiner på plats, ökad struktur och överblick av sin verksamhet.

Appen är ett effektivt verktyg att använda vid till exempel in- och utcheckning av maskiner. Du får automatiskt tids- och datumstämpel och kan fotografera maskinerna direkt i checklistan, vilket gör det enkelt att spåra skador. Med CheckProof kan du också utföra registreringar, kontroller och underhåll av maskiner, rapportera tillbud, incidenter och avvikelser.

Alla händelser samlas även i en adminvy som ger serviceledaren en helhetsbild av verksamheten samt en värdefull beslutsgrund.

De företag som börjar använda CheckProof har ofta arbetat med flera system för olika områden tidigare och sett fördelarna med att samla allt under ett tak. Eller så har de tidigare använt papper och penna och velat ställa om till digitala arbetssätt. Våra kunder upplever bättre kommunikation, effektivitet och lönsamhet men kanske framförallt att vårt system är enkelt att använda.

Här kan ni se berättelsen om hur allt startade och vad CheckProof är idag

 

Nu när vi har brutit isen och berättat lite om oss, hoppas vi få lära känna fler av er! Vi är nyfikna på hur ni jobbar kring ärenderapportering, förebyggande underhåll och incidenthantering. Hör av er så berättar vi hur vi kan bli bättre tillsammans.

Phone: +46-8-732 35 00 Email: info@checkproof.com

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK