Hyreskedjan

Hyreskedjan och Swedish Rental har blivit Rentalföretagen

Publicerad: 1/6, 2021

Den 27 maj, på stämmorna för Hyreskedjan och Swedish Rental fattades det historiska beslutet för att två organisationer inom samma bransch äntligen kan samlas i den nya föreningen Rentalföretagen.

Hyreskedjan och Swedish Rental har gått samman och blivit Rentalföretagen. Sveriges maskinuthyrare har fått en stark och tydlig kommunikativ röst. Gemensamt kan vi utveckla hållbara branschstandarder för arbetsmiljö, säkerhet, miljö, kompetens och kvalité. Rentalföretagens medlemmar och partners, som tillhandahåller byggmaskiner, lokaler, erbjuder utbildning och tjänster för den tillfälliga arbetsplatsen, är en viktig drivkraft för byggindustrins och samhällets utveckling.

Grunden till att Hyreskedjan och Swedish Rental tillsammans bildat en gemensam förening ligger främst i det fantastiska driv och engagemang som så många förtroendevalda och medlemmar visat. Nu lägger Rentaföretagen in nästa växel med fokus på branschverksamheten och framtiden.


Läs mer om verksamheten under övergångsåret

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK