Hyreskedjan

Lyft & Byggmaskiner fyller 25 år

Publicerad: 5/5, 2017 av helena.l@lyft-byggmaskiner.se

En 25-åring med tusen års erfarenhet

Det har hunnit gå 25 år sedan Lyft & Byggmaskiner föddes i Munka-Ljungby och vi kan se tillbaka på en mycket spännande utveckling. Sen grundandet har vi gått från fyra till närmare hundra anställda - lika många som våra tornkranar som tillsammans når tre kilometer upp i luften. Under dessa 25 år har vi växt till att bli en erfaren aktör i branschen. Tillsammans har vi mer än 1000 års samlad erfarenhet i bolaget.

Detta är Lyft & Byggmaskiner

Vi är en erfaren och personlig aktör inom maskinuthyrningsbranschen och idag finns vi på sju orter med huvudkontor i Ängelholm, vår tillväxt under 2016 var mycket hög och vi vill såklart fortsätta att utvecklas framöver. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar och arbetar ständigt med att förnya oss och vår maskinpark. Visste du exempelvis att vi har drygt 12 000 maskiner, 500 bodar och 1 mil byggstaket för uthyrning?

Vårt breda sortiment är främst ämnat för bygg- och anläggningsverksamhet men vi kan även erbjuda lösningar i andra sammanhang. När du hyr hos oss får du tillgång till en ständigt växande maskinpark av etablerade fabrikat. Du får även nyttan av vår erfarna servicepersonal som ser till att alla våra maskiner är servade och har rätt inställningar för dig - allt för en säker och miljövänlig arbetsplats. Vi innehar också ISO-certifiering för miljö och kvalitet. Just nu levererar vi bland annat till bygget av södra Sveriges nyaste handelscentrum C4 Shopping i Kristianstad.

Kom och fira med oss!

För att fira vår födelsedag vill vi bjuda in kunder, både nya och gamla, till öppet hus på fem av våra depåer under tre fredagar i maj. Kom och se hur vi har det så berättar vi vad vi kan göra för er. Olika leverantörer kommer också vara på plats och vi bjuder på lunch. Välkomna önskar vi på Lyft & Byggmaskiner!

Datum: 5 maj, 12 maj och 19 maj

Plats

På våra fem uthyrningsdepåer kommer vi ha öppet hus mellan 11:00 – 13:00.

Ängelholm – Ängelholmsvägen 311

Halmstad – Bultgatan 4

Helsingborg – Depågatan 104

Kristianstad – Karlsgatan 26

Malmö – Ventilgatan 10, Toftanäs

 

För mer information - ring eller maila 0431–371323 (Helena Larsson) eller info@lyft-byggmaskiner.se - VÄLKOMNA

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK