Hyreskedjan

MCS Digital Signatur gör hyrdisken pappersfri

Publicerad: 1/6, 2020 av malin.soderberg@mcs-software.se

MCS Hyrsystem lanserar ”Digital Underskrift” som gör det enkelt och snabbt för kunder att signera dokument digitalt i depåer och affärer, vilket eliminerar utskrift av pappersdokument och gör hyresprocessen så effektiv som möjligt.

Kunder kan underteckna offerter och avtal på en platta vid kassan. Undertecknade dokument blir säkrade och kopplade till relevant avtal i MCS-rm. Kunden får en PDF-kopia av sitt undertecknade dokument via e-post. Lösningen förvandlar kassan på depån till en pappersfri zon och kan minska ett företags totala koldioxidavtryck.

Malin Finlay–Söderberg, Kundansvarig för Norden, förklarar:

“Detta är en efterlängtad funktion bland våra nordiska kunder. "Digital Underskrift” kommer att eliminera onödigt pappersarbete för hyrföretag och göra det enkelt för dem att få en transaktion signerad och e-postad till sin kund. De påskrivna avtalen kan lätt hittas i systemet vid ett senare tillfälle. Orderhantering blir effektivare, väntetider på depån blir kortare och våra kunder kan lättare uppnå sina mål för minskad klimatpåverkan.”

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK