Hyreskedjan

MCS erbjuder "E-Sign" kostnadsfritt till sina kunder, under Coronakrisen

Publicerad: 7/4, 2020 av malin.soderberg@mcs-software.se

MCS Hyrsystem erbjuder sina nuvarande kunder E-signering kostnadsfritt under 6 månader, för att underlätta arbetet under Covid-19 pandemin.

Då allt fler anställda nu arbetar hemifrån, kan det snabbt uppstå problem om personalen inte har den utrustning som behövs. Offerter och Avtal i pappersformat måste signeras för hand, och kräver åtkomst till en skrivare och skanner som många fjärrarbetare kanske inte har tillgång till. MCS E-Sign gör det möjligt att skicka dokument till kunder som enkelt kan signeras med några få knapptryck.

Alla signerade dokument lagras elektroniskt enligt Europeisk standard för säker och regelmässig e-signering, och länkas direkt till avtalet i hyrsystemet.

Guy van der Knaap, VD för MCS, tillägger:

”Vi insåg att MCS E-Sign verkligen skulle kunna vara till nytta för våra kunder, då det hjälper dem att fortsatt kunna arbeta effektivt och upprätta rättsligt bindande avtal på distans. Att arbeta hemifrån är helt nytt för många och kan skapa svårigheter som hindrar verksamheten. Genom att erbjuda E-Sign kostnadsfritt, hoppas vi kunna hjälpa våra kunder genom denna mycket svåra tid”.

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK