Hyreskedjan

MCS lanserar ‘E-Sign’

Publicerad: 21/2, 2019 av malin.soderberg@mcs-software.se

MCS har lanserat en ny E-Sign funktion som är integrerad i deras hyrsystem, MCS-rm.


E-sign har förenklat och förbättrat arbetsprocesserna för hyrföretag genom att göra det enkelt, snabbt och säkert för företagets kunder att skriva på offerter och avtal, oavsett var de befinner sig.


E-sign är helintegrerat i MCS-rm och lagrar signerade kontrakt i systemet så att hyrföretag får enkel tillgång till information om och när avtal och offerter skrivits under. När kontrakt skrivs på digitalt innan leverans, säkerställer företaget bästa möjliga kundservice då kommunikationen förbättras och misstag undviks.


Chris Clarke, Utvecklingschef på MCS förklarar, “Era kunder kommer inte längre behöva skriva ut, skanna och maila påskrivna kontrakt tillbaka till er. Underskrift kan nu ske digitalt genom att öppna ett kontrakt och klicka “acceptera”, oavsett om de arbetar på kontoret eller mobilt. Undertecknat avtal når hyrföretaget omedelbart. Hela processen blir pappersfri och sker utan risk att dokument manipuleras. E-sign processen förbättrar hela kundupplevelsen med enkel, smidig och säker tillgång till dokument för era kunder, även om de är på resande fot.
Digital signering används redan utbrett i andra branscher. E-sign har mottagits mycket väl av våra kunder, då de inser att den här nya funktionen kommer ge dem möjlighet att teckna fler avtal på ett snabbare, men ändå helt säkert, sätt”.


Med nya banbrytande E-Sign stärker MCS sin marknadsledande position som leverantör av innovativa, flexibla och skalbara lösningar för uthyrningsbranschen.

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK