Hyreskedjan

MCS Resursplanerare hjälper hyrföretag att öka produktiviteten

Publicerad: 20/1, 2020 av malin.soderberg@mcs-software.se

MCS Hyrsystem har uppdaterat sin resursplanerare för att hjälpa företag förbättra sin produktivitet ytterlígare. Nya resursplaneraren inom MCS-rm, ger ett effektivare arbetsflöde genom att se till att rätt jobb fördelas till rätt person beroende på kvalifikationer, tillgänglighet och geografiskt läge.

Uthyrare kan med hjälp av Resursplaneraren få en bra bild av framtida resursbehov och uppdateringar i realtid från personal, för att säkerställa att tidsfrister möts.

Genom att allokera rätt arbetsresurs med rätt kunskap och kvalifikation, kan hyrföretag vara säkra på att de levererar bästa möjliga kundservice och att jobbet blir rätt gjort från början.

Nick Thomson, Försäljningsdirektör på MCS, förklarar:
“MCS Resursplanerare underlättar samarbetet internt och gör det enklare för hyrföretag att möta sina tidsfrister. Resursplanerare kan matcha jobb med kunskap /kvalifikationer och hantera ändringar i sista minuten på ett snabbt och enkelt sätt.
Hyrföretag säkerställer inte bara att de levererar bästa möjliga kundservice men även att deras anställda är nöjda och kan arbeta effektivt.”

MCS Resursplanerare är ett omfattande verktyg som låter hyrföretag planera arbete i förväg, göra sista minuten ändringar eller tillägg till arbetsscheman. Schemaläggare får även bättre översikt över hur de kan använda tillgängliga resurser för att tillgodose behov för framtida jobb.

Nick förklarar hur företag med personal rörliga utanför kontoret kan använda Resursplaneraren till sin fördel.
”Resursplaneraren beräknar automatiskt restider för förare och tekniker vilket gör att ni på ett pålitligt sätt kan bekräfta ankomsttider till era kunder, och använda era resurser på effektivaste sätt. Uppdateringar från personal på fältet sker i realtid, vilket ger god överblick över arbetets status och er resurstillgänglighet.”

Kontakta MCS om ni vill veta mer: www.mcsrentalsoftware.com/se

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK