Hyreskedjan

Milwaukee lanserar världens första 18V 230 mm kapmaskin med NOLL utsläpp!

Publicerad: 5/5, 2020 av johan.klintemo@tti-emea.com

VÄRLDENS FÖRSTA BATTERIDRIVNA 18V 230MM KAPMASKIN

En extremt mångsidig verktygslösning för kapning av många olika material. Det här batteridrivna verktyget använder M18 FUEL™ batteriteknik för att leverera kraften att kapa armerad betong utan bensinmotor, till skillnad från de flesta traditionella kapmaskiner. samtidigt levererar den dessa prestanda med upp till 50% lägre vikt än sina bensindrivna motsvarigheter.

Eftersom M18 FUEL™ kapmaskinen inte avger några avgaser så kan den användas inomhus. Den batteridrivna motorn startar enkelt med ett knapptryck vilket innebär att användaren slipper startsnöre och behovet av att blanda bensin och olja eller underhålla en bensinmotor är även det eliminerat.

Vid kapning av murverk och betong använder de flesta användare en vattenkälla med handpump. M18 FUEL™-kapmaskinen kan enkelt kombineras med MILWAUKEE® M18™ SWITCH TANK™ med 15 liters vattenkapacitet för att utföra arbetet helt sladdlöst. Denna vattenförsörjning levererar omedelbart, konstant och justerbart tryck upp till 60 PSI och drivs av MILWAUKEES M18™ REDLITHIUM™-ION- batterier. Konstruktionen av denna ryggburna vattenförsörjning gör det dessutom möjligt för en person att utföra arbetsuppgifter som tidigare krävde två personer.

Ytterligare en fördel är ONE-KEY™ som gör det möjligt att spåra och hantera verktyget digitalt.

Detta nya verktyg är helt kompatibelt med det övriga M18™-sortimentet som nu omfattar fler än 165 elverktyg.

Specifikationer

M18 FUEL™ kapmaskin (M18 FCOS230-121)

Kapdjup: 85 mm

Skivdiameter: 230 mm

Obelastad hastighet: 6 600 RPM

Vikt med batteri: 6,2 kg

Integrerad vattenanslutning: Snabbkoppling

Integrerad verktygshållare: För nyckel och sexkantsnyckel

ONE-KEY™: Ja

LED-indikator Ja

RAPIDSTOP™ skivbroms Ja

Levereras med M18™ REDLITHIUM™-ION HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri, M18™ & M12™ snabbladdare, diamantkapskiva och slipskiva.

Finns även utan batteri och laddare, men inkluderar ändå diamantkapskiva och slipskiva.

Vill du ha mer information om M18 FUEL™-kapmaskinen med ONE-KEY™ kan du se demonstrationsfilmer

SE KAPMASKINEN HÄR ->

 

Kompatibel med M18™ SWITCH TANK™ 15 l ryggburet sprayaggregat med vattenspraytank

 

SE M18™ SWITCH TANK™ HÄR ->

 

OM MILWAUKEE TOOL

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen.

Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar.

Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK