Hyreskedjan

Nyhetsbrev Hyreskedjan

Publicerad: 4/10, 2020

Kära kollegor och vänner inom Hyreskedjan,

Det här året har inte blivit som vi hade tänkt oss, på många sätt. Vi hade väl inte kunnat drömma om vilka konsekvenser ett nytt virus skulle kunna få och ingen av oss förknippade Corona med någonting annat än en ljus öl och en limeklyfta.

Med anledning av den fortsatta osäkerheten kring Covid-19 och riskerna med smittspridning vid större folksamlingar samt att vi alla kommer från olika håll runt om i Sverige har vi i styrelsen för Hyreskedjan därför beslutat oss för att ställa in Höstmötet 2020. Vi tycker det är väldigt tråkigt då vi alla är i stort behov av att träffas och få det sociala utbytet med varandra men vi får avvakta ett tag till.

Styrelsen har fortsatt jobba trots rådande omständigheter, mestadels via Teams men även fysiskt genom strategidagar i Västerås. Vi har arbetat fram flera punkter för att ni ska få ta del av nyheter och utveckling även om vi inte kan träffas på riktigt.

 

Lagändringar
Som företagare är det viktigt att hålla koll på alla lagar som berör ditt företag. Lagpunkten är ett webbverktyg som gör det enkelt att bevaka de lagar som gäller just ditt företag. Genom Hyreskedjans samarbete med Swedish Rental får du som medlem ta del av nedanstående tjänst/erbjudande som går via Swedish Rental.

Erbjudande lagpunkten via SRA
Branschlaglistan SRA
Ändrade branschlagar 200815

 

 

Medlemsrabatter
På begäran från några medlemmar har vi börjat titta på frågan om möjligheterna att förhandla fram medlemsrabatter. Anders Hedlöf har ansvaret för arbetet i styrelsen och i gruppen ingår även Christer Jakobsson InByRental. Om du vill vara med i arbetet så ta kontakt med Anders. Ett första erbjudande har tagits fram tillsammans med en av våra partners.

Inköpsgruppens erbjudande
Nytt avtal AJ Produkter presentation

Inspirationsföreläsare

Vi har tagit fram en inspirationsföreläsare som vi kommer erbjuda digitalt 12-27 november när vi inte kan träffas på riktigt. Tanken med det är att ni ska kunna samlas på hemmaplan istället. Ni kan göra det i form av en AP-träff, gemensamt lunchmöte eller AW. Ni kan då prata om ert företags utveckling, vad som händer i branschen men främst umgås i de former vi kan med hänsyn tagen till FHM rekommendationer. Vi erbjuder då lite inspiration och utveckling på samma gång genom en intressant och medryckande föreläsare digitalt.

Länk till inspirationsföreläsaren kommer senast 12 november och vi kan alla se den fram till den 27 november så planera in en träff med er personal redan idag under den perioden.

 

 

126 meter på ett enda andetag!
Ena stunden dyker hon över hundra meter ner i vattnet utan hjälpmedel, andra stunden bestiger hon världens högsta berg. Möt Annelie Pompe – den högsta och den djupaste föreläsaren. Annelie var nominerad till priset Årets talare 2016 - Kvinna. Med ett världsrekord i fridykning till 126 m på ett enda andetag och en toppbestigning av Mount Everest, är Annelie Pompe specialist på målfokusering, rädslor och riskhantering, ledarskap och konsten att vara närvarande. Annelie drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig.

Hon älskar utmaningar och ser förändringar i livet och affärsvärlden som äventyr. Annelie menar att attityden och inställningen till det som händer omkring oss är det enda vi verkligen kan påverka. Under sina föreläsningar varvar hon berättelser från sina äventyr med paralleller i vardagslivet, filmklipp och fantastiska bilder.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen i Hyreskedjan
info@hyreskedjan.se

 

HUR MÖTER NI ERA KUNDERS FRÅGOR OM VIBRATIONSSKADOR?

Har du eller dina medarbetare missat vibrationsutbildningen eller behöver du en uppfräschning? Det är hög tid att du förbereder dig för snart släpper vi kundinformationen. Välutbildade medarbetare ger en konkurrensfördel för våra medlemsföretag som kunniga och ansvarstagande maskinuthyrare.

Läs mer här

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK