Hyreskedjan

Uthyrare förbättrar kassaflödet med Stripe-integration från MCS Hyrsystem

Publicerad: 24/11, 2021 av malin.soderberg@mcs-software.se

Uthyrningsföretag kan nu dra nytta av den nya integrationen av Stripe med MCS, marknadsledande leverantör av hyrsystem. Den nya funktionen i MCS-rm gör det möjligt för uthyrare att ta emot kortbetalningar från konto- och kontantkunder på ett fördefinierat betalkort, vilket förbättrar kassaflödet och gör det enklare än någonsin att få betalnining från kunder.

Det molnbaserade systemet från Stripe innebär att företag kan ta emot betalningar för uthyrningar direkt i hyrsystemet MCS-rm. Nick Thomson, försäljningschef på MCS, förklarar,

"Den nya integrationen med Stripes betalfunktion innebär att våra kunder nu kan dra nytta av snabb och effektiv fakturering av sina kunder. Tidigare var uthyrningsföretag tvungna att skicka en faktura och sedan manuellt behandla kortbetalningen via telefon. Genom att använda integrationen med Stripe behövs detta inte längre göras manuellt utan behandlas automatiskt."

Då kortuppgifterna lagras säkert på Stripe-plattformen och inte i MCS Hyrsystem, säkerställer integrationen att uthyrningsföretagen arbetar regelrätt och enligt lagstadgade processer för GDPR. Det enda uthyrare behöver göra är att klicka på "bearbeta betalning" så sker resten automatiskt. Nick avslutar:

"Den här integrationen är en game-changer för uthyrningsbranschen och säkerställer att våra kunder kan acceptera en mängd olika kort som betalning för fakturor, skydda sig mot bedrägerier och se till att kundbetalningar görs snabbare, allt säkrat inom Stripe-plattformen."

Om MCS Hyrsystem

MCS, marknadsledande leverantör av hyrsystem, har i över 35 år levererat innovativa och smarta lösningar till bygg- och uthyrningsföretag runt om i världen.

MCS produkter och tjänster ligger i framkant när det gäller teknik och innovation och växer och utvecklas i takt med en krävande och ständigt föränderlig marknad. Företagets mångåriga gedigna erfarenhet, finansiella styrka och strategiska partnerskap understryker dess förmåga att leverera branscherkända hyrsystem som ger rentalföretag mervärde och påtagliga affärsfördelar.

Kontakter

Marie Sherman – Sälj- och marknadskoordinator

Malin Finlay-Söderberg – Kundansvarig, Norden

Telefon 08 505 200 15

 

 

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK