Hyreskedjan
MX FUEL™ 350 mm kapmaskin

MX FUEL™ 350 mm kapmaskin

VÄRLDSNYHET! BATTERIDRIVEN MX FUEL™ 350 MM KAPMASKIN

Publicerad: 16/6, 2020 av johan.klintemo@tti-emea.com

Milwaukee Tool erbjuder en effektivare kapningsupplevelse och den första batteridrivna lösningen i sitt slag med lanseringen av MX FUEL™ 350 mm kapmaskinen. Slipp sladdar, bensin och avgaser!

 

KAPMASKINEN INGÅR I DET NYA VERKTYGSSYSTEMET MX FUEL™ OCH ÖVERTRÄFFAR FÖRVÄNTNINGARNA MED PRESTANDA SOM FÖRÄNDRAR SYNEN PÅ BYGGMASKINER MED FULL 350 MM KAPACITET, SNABBASTE KAPNING FRÅN START TILL SLUT OCH AVGASFRI ANVÄNDNING SOM GÖR ARBETET SÄKRARE OCH MER PRODUKTIVT.

 

Verktygssystemet MX FUEL™ är ett banbrytande batteridrivet system som revolutionerar marknaden för byggmaskiner genom att leverera prestanda, drifttid och hållbarhet som efterfrågas av yrkesanvändare – utan riskerna förknippade med utsläpp, buller, vibrationer och utan den frustration som upplevs i samband med underhåll av bensindrivna verktyg. Varje enskild lösning i MX FUEL™-systemet övervinner de hinder som är förknippade med bensin- och nätdrivna verktyg och bygger på ett fullständigt kompatibelt system som använder samma batteri.

”När vi började titta på vanligt förekommande irritationsmoment på byggarbetsplatser upptäckte vi att de oftast inträffade i samband med användningen av bensindrivna produkter – uppstart, blandning av olja och bensin, motorunderhåll, buller och vibrationer – onödigt krångligt!”, säger Henrik Nielsen, Product Manager för Milwaukee Tool. 

”I branscher som entreprenad, elinstallation, VA och rivning behöver man i regel snabb tillgång till en kapmaskin, exempelvis för att kapa en betongplatta eller ett rör och sedan fortsätta arbetet, man vill inte behöva lägga ner tid på att få igång verktyget och hämma produktiviteten”, säger Henrik Nielsen.

 

Med ett knapptryck kan användaren starta MX FUEL™ 350 mm kapmaskinen på några sekunder och komma igång snabbare än någonsin eftersom man slipper det repetitiva arbetsmomentet med startsnöre. Med samma kaphastighet som ledande motorkapar och full 350 mm kapacitet kapar man mer under ett pass utan avkall på prestanda och förmåga. 

Med upp till 50% mindre buller och reducerade vibrationer för jämnare kapningar eliminerar denna batteridrivna maskin avgasproblemen, vilket även gör den lämpad för inomhusbruk.

 

Ytterligare en fördel är ONE-KEY™, som gör det möjligt att spåra kapmaskinen och få varningsmeddelanden, fullständig inventariehantering och branschledande smart maskinteknik för att skydda användarens investering.

 

Framtidens byggarbetsplats är batteridriven. 

 

Specifikationer

 

MX FUEL™ 350 mm kapmaskin (MXF COS350-601)

• Obelastad hastighet: 5370 rpm

• Skivdiameter: 350 mm

• Max kapkapacitet: 125 mm

• Hålstorlek: 20 / 25.4 mm

• Vikt med batteri: 16,7 kg

• Knappaktivering: Ja

• ONE-KEY™-kompatibel: Ja

 

Levereras med 1 x MX FUEL™ REDLITHIUM™ XC406-batteri, MXF C laddare, DUH 350 mm diamantkapskiva, väska för batterier och laddare.

 

Tillbehör

 

M18™ SWITCH TANK™ och 15 l vattenspraytank

(M18 BPFPH-0 & M18 BPFP-WST) 

360° batteridriven lösning – det ryggburna sprayaggregatet och vattentanken säkerställer optimalt vattentryck med ett knapptryck och är idealisk för all slags våtkapning. 

 

MX FUEL™ KAPVAGN

(MXF COSC)

Idealisk för att göra raka snitt. Med justerbart handtag och sågdjupsreglage som är lätt att nå och möjliggör enhandsanvändning. Ger full mobilitet tack vare plats för ett reservbatteri. Lätt att fälla ihop för transport och förvaring. Levereras med självtryckstank på 11,4 liter 

Diamantkapskivor

För information om det kompletta utbudet av rekommenderade diamantkapskivor, gå till www.milwaukeetool.se

Vill du ha mer information om MX FUEL™ 350 mm kapmaskinen kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmaste butik på www.milwaukeetool.se

 

 

Se alla nyheter »

MX FUEL™ 350 mm kapmaskin

MX FUEL™ 350 mm kapmaskin

MX FUEL™ 350 mm kapmaskin

MX FUEL™ 350 mm kapmaskin

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK