Hyreskedjan

Om Hyreskedjan

Hyreskedjan (tidigare Hyrex-Kedjan) är en rikstäckande branschförening för uthyrningsföretag i Sverige. Den kompetens och det breda maskinsortiment som marknaden kan erbjudas till såväl bygg/anläggningsbranschen, industri, stat, kommuner samt privatkunder m.m. bygger på den erfarenhet och ständiga utveckling som sker i medlemsföretagen.

Bland medlemmarna finns både mindre och större företag med ett brett sortiment, dessutom finns det nisch-företag som exempelvis: liftföretag, bod/moduluthyrare etc. med en mycket bred kompetens inom respektive område.

Det finns anslutna företag belägna över hela Sverige vilket innebär en trygghet att det alltid finns ett företag tillgängligt för de kunder som har ett geografiskt större arbetsfält.

Det lilla företaget har det stora företagets resurser genom ett nära och direkt samarbete mellan medlemsföretagen vilket innebär att de flesta problem och typer av arbetsuppgifter kan klaras med egna och/eller gemensamma resurser.

Inom branschföreningen bevakas och informeras till medlemsföretagen om myndighetskrav, lagkrav samt övriga bestämmelser och förordningar som krävs för att kunna tillhandahålla maskiner och utrustning som är de mest lämpade för att uppfylla ställda arbetsmiljökrav, ergonomikrav samt med avseénde på effektivitet och ekonomi det bästa alternativet.

Våra medlemsföretag arbetar mot såväl kvalitets- som miljösystem för att möta högt ställda kundkrav.

Inga problem eller arbetsuppgifter är för små eller stora för ett "Hyres-företag" - fråga oss gärna - det brukar finnas lösningar i de flesta fall.

Vi hjälper dessutom till med maskinplanering etc. som innebär att respektive Hyres-företag kan bli er "fullservicepartner" med långsiktiga affärsförhållande.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK